Спорт

Чернігівець Андрій Ярмоленко став амбасадором оновлення України

Голова правління громадської спілки “Український фонд енергоефективності та енергозбереження”, головний координатор Ліги ONOVA Єгор Стефанович разом з технічним координатором Ліги Оновлення Ігорем Єрмаковим провели онлайн-зустріч із видатним спортсменом та подякували йому за готовність спільно працювати для оновлення України. 

андрій ярмоленко — відомий український футболіст став амбасадором оновлення україни

На зустрічі обговорили головні принципи функціонування Ліги Оновлення України ОНОВА та головну  її мету — відбудувати Україну більш сучасною, безпечною та енергоефективною. 

Під час розмови було презентовано й обговорено проєкт розвитку та оновлення рідного для Андрія чернігівського стадіону “Десна”.

Проєкт оновлення “Олімпійський навчально-спортивний центр “Чернігів”

Андрій надав декілька професійних порад до концепції відбудови та оновлення стадіону. За його рекомендаціями було вирішено додати до проєкту нові елементи комплексу: критий багатофункціональний манеж та басейн. Обговорили майбутні спільні активності для залучення уваги, ресурсів на оновлення стадіону і реалізації проєкту. 

андрій ярмоленко — відомий український футболіст став амбасадором оновлення україни

Слідкуйте, Далі БУДЕ… 

андрій ярмоленко — відомий український футболіст став амбасадором оновлення україни“Андрій, як зірка світового масштабу, має можливість залучати міжнародну спільноту до проєктів реконструкції України. Завдяки його діяльності більше людей дізнаються не тільки про нашу боротьбу з російськими окупантами, а й про те, як вони самі можуть нам допомогти та взяти участь у відбудові нашої країни”, — зазначив Єгор Стефанович.

Джерело: Онова

Ще статті по темі

Back to top button