Спорт

Чернігівська боксерка виборола золото

1 лютого у Туреччині, у місті Ізмір завершилися матчові зустрічі турецьких команд з українськими. До складу Київської збірної входила чернігівська боксерка Катерина Рогова, котра й виборола золото для своєї команди.

«У нас проходили спочатку тренувальні збори. Це були по 2 тренування на день. Зранку ми робили більш технічну підготовку, бігові вправи, а ввечері вже стояли в парах, обмінювалися досвідом. І в кінці 3 дні поспіль ми боксували з дівчатами різних вікових груп та дівчатами різного рівня підготовки», — розповіла Катерина Рогова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Унікальні курси: на Чернігівщині навчають мови жестів

Змагання проходили як один з етапів підготовки до Чемпіонату України. За словами вихованки чернігівського тренера боксерського клубу «Ринг» Валерія Бондаренка, в Ізмірі дуже гарні умови для тренувань з різних спортивних напрямків.

Під час пандемії всі спортсмени мали дотримуватися карантинних вимог: вчасно пройти тест на коронавірус, носити маски, використовувати антисептичні засоби. До зали допускалося не більше 20 чоловік .

Золота медаль, статуетка з волоського горіха з її ім`ям — таку нагороду отримала чернігівська боксерка Катерина Рогова за свої спортивні досягнення. До Чемпіонату України залишився тиждень.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: ТРА «Новий Чернігів»

Ще статті по темі

Back to top button