Спорт

Чернігівська «Легенда» наздоганяє лідерів чемпіонату

У Вищій лізі чемпіонату України з футболу серед жінок були зіграні матчі чергового, 6-го, туру, в якому чернігівська «Легенда – ШВСМ» завітала в гості до команди «Ладомир» із Володимира-Волинського.

Для чернігівських футболісток цей матч не став легкою прогулянкою, адже відзначитись забитим голом нашим дівчатам вдалося лише на останній хвилині першого тайму. Відкрити рахунок на табло зуміла півзахисниця «Легенди» Олена Лимар.

Подвоїти свою перевагу гості змогли на 78-й хвилині, коли все та ж Олена Лимар змогла зробити «дубль» у цьому матчі. І вже в доданий арбітром час певну інтригу в матчі змогли внести і господарі. На 91-й хвилині гри атака господарів поля була перервана в штрафному майданчику «Легенди» захисницею Лідією Шпак із порушенням правил. З «одинадцятиметрової» позначки голом у воротах чернігівської команди відзначилась Тетяна Бубняк. Проте на більше команді господарів не вистачило ні сил, ні часу, а тому рахунок так і залишився 2:1 на користь «Легенди – ШВСМ».

«Ладомир» (Володимир-Волинський ) – «Легенда – ШВСМ» (Чернігів ) – 1:2

Ще один представник чернігівського футболу, футбольний клуб «Єдність» із Плисок, свій матч проводив вдома. Гостями наших дівчат була команда «Родина – Ліцей» із Костополя. Долю цього поєдинку вирішив один єдиний м’яч, забитий у середині першого тайму захисницею господарів поля Іриною Кравченко.

«Єдність» (Плиски ) – «Родина – Ліцей» (Костопіль ) – 1:0

Таким чином, чернігівська «Легенда – ШВСМ» набирає 15 очок і зрівнюється за набраними заліковими балами з лідерами цьогорічних змагань. А в активі «Єдності» з Плисок наразі 7 очок. Представниці Чернігівської області закріпилися на 6-й сходинці у турнірній таблиці.

Свої наступні матчі чернігівські команди проведуть проти лідерів чемпіонату – «Єдність» завітає в гості до Харкова, де 29 вересня пройде випробовування на міцність «Житлобудом -1», а чернігівська «Легенда – ШВСМ» 30 вересня на власному полі прийматиме харківський «Житлобуд -2». Матч розпочнеться на стадіоні «Текстильник» о 15.00.

22014823_837662359739966_1591827023_n

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button