Спорт

На Чернігівщині пройшов благодійний Кубок із волейболу на підтримку ЗСУ (Фото)

Минулої суботи в спортивному залі Талалаївського ЗЗСО проводився благодійний Кубок із волейболу на підтримку ЗСУ. У змаганнях взяли участь п’ять команд нашої громади. До учасників змагань звернувся селищний голова Юрій Величко. Він подякував їм за те, що в цей нелегкий час вони підтримують наших захисників і роблять свій внесок у нашу загальну Перемогу. Про це повідомляють у Талалаївській селищній територіальній громаді.

За кубок змагалися команди з Талалаївки «Студенти», «Фортуна» та команда учнів Талалаївського ЗЗСО I-III ступенів, а також команди з Липового та Красного Колядина. Треба зазначити, що, попри велику перерву в проведенні змагань, усі спортсмени показали непогану майстерність. Більшість матчів характеризувалися напруженою боротьбою. Дещо вирізнялися кращою зіграністю команди «Студенти», «Фортуна» та команда з Красного Колядина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Прилуках змагалися юні шахісти

В очній боротьбі «Фортуна» переграла красноколядинців у двох партіях, а «Студенти» в дуже напруженій боротьбі, де виграш становив всього два очки, вирвали перемогу у «Фортуни».
В останньому матчі турніру Красний Колядин грав проти команди «Студенти». Першу партію виграли з рахунком 24:22 (партії грали до 21 очка) красноколядинці. У другій партії «Студенти» впевнено взяли реванш і виграли з рахунком 21:12. Все вирішувалося у третій партії. Спочатку «Студенти» вирвались вперед: рахунок був 10:6 на їхню користь, але їхні суперники не здалися і наздогнали в рахунку. Та все ж закінчення партії більш вдало провели «Студенти», які перемогли з рахунком 15:12 і завоювали трофей. Другими стала команда «Фортуна», а третіми були волейболісти з Красного Колядина.

Учасники змагань зібрали кошти в сумі 2640 грн, що будуть внеском на ще один тепловізор для наших захисників.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button