Спорт

Чернігівська «Легенда» перемагає на класі

У передостанньому турі чемпіонату України з футболу серед жінок у Вищій лізі в гості до чернігівської «Легенди – ШВСМ» завітали юні вихованки столичного «Атексу  СДЮШОР – 16».

За два тури до завершення чемпіонату наші футболістки вже «забронювали» за собою третю сходинку у турнірній таблиці, а тому особливих завдань перед чернігівською командою у цьому матчі не ставилось.

Столичний «Атекс» наразі є аутсайдером змагань і перебуває на останній позиції, маючи лише 1 очко в своєму активі.

Саме таке турнірне розташування і позначило фаворита у цьому протистоянні. Чернігівькі дівчата грали більш розкуто та спромоглися у кожному з таймів забити по п’ять м’ячів у ворота своїх суперниць. Забити бодай  гол престижу киянки так і не змогли.

Фінальний свисток арбітра матчу засвідчив розгромну перемогу «Легенди» над «Атексом» з рахунком 10:0. Нагадаємо, що у першому колі змагань, у Києві, «Легенда» перемогла своїх супротивниць ще з більшим рахунком – 11:0.

Ця перемога дозволила чернігівській «Легенді» набрати чергові три залікові бали до своєї скарбнички. Наразі «Легенда» має 22 очка після одинадцяти зіграних матчів у Вищій лізі вітчизняного чемпіонату.

У останньому, 14 турі, чернігівські футболістки на полі стадіону «Текстильник» будуть приймати команду «Пантери» з міста Умань. Матч відбудеться 12 листопада.

А за день до цього, у Харкові, зійдуться в очному протистоянні дві місцеві команди «Житлобуд-2» та «Житлобуд-1». Саме в останньому турі стане відоме ім’я чемпіона України з жіночого футболу у Вищій лізі, адже обидва харківські колективи наразі претендують на головний трофей змагань.

Ще статті по темі

Back to top button