Спорт

Чернігівська «Легенда» захоплює лідерство у чемпіонаті України.

Напередодні пройшли матчі 3-го туру чемпіонату України з футболу серед жіночих команд. Чернігівська «Легенда – ШВСМ» на полі стадіону «Текстильник» приймала уманську «Пантеру». Цього року у складі обох команд грають багато молодих гравців, а отже і результат матчу міг би бути непередбачуваним.

З самого початку матчу на полі точилася гостра боротьба, проте відкрити рахунок на табло спромоглися саме господарки. На 28-й хвилині гри Марія Михайлюк засмутила голкіпера «Пантер», змусивши останню витягати м’яча з сітки власних воріт. До перерви , як у «Легенди», так і у «Пантер» було ще декілька шансів змінити цифри на табло, проте мінімальна перевага нашої команди так і збереглася до закінчення першого тайму.

Другий тайм приніс ще декілька радісних моментів вболівальникам чернігівської команди. На 52-й хвилині матчу «Легенда» здобула право на штрафний удар поблизу воріт гостей. Майстерно виконати його намагалася Ірина Вихоть, яка спромоглася обвести стінку гостей. Сейв у виконанні голкіпера не дозволив шкіряній кулі потрапити у ціль, проте першою на добиванні була нападниця «Легенди» Людмила Шматко, яка і подвоїла перевагу власної команди. А вже за десять хвилин, вона ж і відзначилась дублем у звітному протистоянні, встановивши остаточний рахунок на табло.

Краплину «дьогтю» в цю бочку «меду» додало не потрібне вилучення в самій кінцівці матчу захисниці нашої команди Аліни Скидан, яка за другий тайм заробила два «гірчичника» і тепер змушена буде відбувати дискваліфікацію у наступному матчі.

Ця перемога дозволила чернігівській «Легенді – ШВСМ» набрати 7 очок і тим самим на сьогоднішній день очолити турнірну таблицю національної першості.

«Легенда – ШВСМ» (Чернігів) – «Пантери» (Умань) – 3:0

Ще одні представниці чернігівського футболу, команда «Єдність» з Плисок, свій матч програла. У Дніпрі наші дівчата в кожному з таймів пропустили по одному м’ячу від місцевої «Злагоди», тим самим не додавши залікових балів до своєї скарбнички.

«Злагода» (Дніпро) – «Єдність» (Плиски) – 2:0

2017-05-09_111251

Ще статті по темі

Back to top button