Спорт

Чернігівські футболістки залишились без нагород

У місті Вінники Львівської області днями завершився VI Зимовий всеукраїнський чемпіонат із футболу серед жіночих команд. У цьому турнірі брали участь і дві чернігівські команди – досвідчена «Легенда – ШВСМ» та юні вихованки «Спартака».

На жаль, жодна з них не змогла піднятися на п’єдестал пошани. Молоді гравці чернігівського «Спартака» на цьому турнірі змогли покласти до свого кошика лише один заліковий бал і в останньому матчі мали змогу поборотися лише за передостаннє, дев’яте, місце в турнірній таблиці.

Суперницями наших дівчат у заключному матчі був футбольний клуб «Родина – Ліцей» із міста Костополя. Долю поєдинку вирішив один м’яч, забитий на самому початку матчу. На 4-й хвилині Тетяна Полюхович зуміла засмутити гравців «Спартака». Саме цей гол приніс перемогу костопільським дівчатам.

А ось більш майстерна «Легенда – ШВСМ» змогла дістатися до матчу за «бронзові» нагороди зимової першості. У матчі за третє місце чернігівки зіграли проти «Злагоди» з Дніпра. Матч видався дуже напруженим, обидві команди були непоступливими одна до одної, а тому й рахунок у матчі в основний час так і залишився «сухим».

Доля «бронзових» медалей вирішувалася в серії післяматчевих пенальті. У цій футбольній лотереї фортуна була на боці футболісток із берегів Дніпра, які зуміли перемогти в серії з рахунком 4:3.

Отже, в підсумку чернігівська «Легенда – ШВСМ» задовольнилася лише четвертою сходинкою на цьому турнірі, а «Спартак» взагалі виявився найгіршою командою зимового чемпіонату.

Переможцями ж VI Зимового чемпіонату стали харків’янки з команди «Житлобуд-1», які у фіналі з рахунком 2:1 перемогли своїх землячок з «Житлобуд-2».

Ще статті по темі

Back to top button