Спорт

Чернігівські легкоатлети вибороли п’ять медалей на чемпіонаті України з легкої атлетики

Дві срібні та чотири бронзові медалі вибороли атлети Чернігівської області на Командному чемпіонаті України з естафетного бігу, що пройшов 07-08 липня 2023 року у м. Житомир. У чемпіонаті взяли участь близько 250 спортсменів з 9 областей країни.

Команда дівчат у складі Аліни ДмитренкоСофії Тимошенко (вихованки ДЮСШ «Україна»), Катерини Горбач (Ніжинська ДЮСШ) та Анни Ткаченко (Чернігівська обласна ШВСМ) вибороли друге місце в естафеті 4х800м.

Команда чоловіків у складі Даніїла Бренза, Максима Гавриленка (КПНЗ «КДЮСШ №2» ЧМР), Віталія Петренка, Олександра Сидоренка (ДЮСШ «Україна») вибороли друге місце в естафеті 4х400м.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штормове попередження: на Чернігівщину суне негода

Команда чоловіків у складі Даніїла БрензаІвана Скорохода (КПНЗ «КДЮСШ №2» ЧМР), Дмитра Секери (Чернігівська обласна ШВСМ), Олександра Сидоренка (КПНЗ ДЮСШ «Чернігів») вибороли третє місце в естафеті 4х800м.

Команда юніорів у складі Володимира Вовченка, Віталія Гука, Мирослава Дяченка, Матвія Казаніна (вихованці ДЮСШ «Атлет»)  вибороли третє місце в естафеті 4х400м.

Команда юніорів у складі Олександра Бориса, Андрія ГомолякоДаніла Сенчугова, Микити Чалея (вихованці Ніжинської ДЮСШ) вибороли третє місце в естафеті 4х100м

Команда юнаків у складі Володимира Вовченка, Івана Радича, Мирослава Дяченка, Матвія Казаніна (вихованці ДЮСШ «Атлет»)  вибороли третє місце в естафеті 100+200+300+400м.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button