Спорт

Чернігівські прикордонники здобули перемогу на кубку Сергія Гулюка з боротьби самбо (Відео)

У Луцьку пройшов щорічний чемпіонат Державної прикордонної служби України з боротьби самбо, присвячений пам’яті молодшого сержанта Сергія Гулюка, який у 2014 році віддав своє життя, захищаючи східний кордон нашої держави.

У змаганнях  цього року взяли участь 25 команд, які представляли всі регіональні управління та прикордонні загони, а також навчальні заклади Держприкордонслужби, ОКПП «Київ» і Головний центр зв’язку автоматизації та захисту інформації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові торгують пайками прикордонників

В серії динамічних та напружених поєдинків з боротьби самбо кубок Сергія Гулюка здобула команда Чернігівського прикордонного загону. Друге місце вибороли прикордонники Харківського загону та третє – Чернівецький прикордонний загін.

Серед команд регіональних управлінь перше місце отримала команда Північного регіонального управління, друге місце – Західного регіонального управління та третє — команда Східного регіонального управління.

Вже традиційно спортивний захід пройшов у  військово-спортивному ліцеї, де навчаються діти, які в майбутньому стануть гідною зміною нинішніх військових та спортсменів.

Джерело: Державна прикордонна служба України

Ще статті по темі

Back to top button