Спорт

Чернігівські ветерани на «Іграх Нескорених» здобули сім нагород

Чернігівська збірна привезла з «Ігор Нескорених», що відбулися минулими вихідними у Кривому Розі, 2 золоті, 2 срібні та 3 бронзові медалі.

У всеукраїнських змаганнях ветеранів та військовослужбовців, які отримали травми на війні, взяли участь близько ста чоловіків та жінок з усієї країни. За першість змагалися у двох видах спорту: плаванні та стрільбі з лука. Чернігівщину представляли шестеро спортсменів-ветеранів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські ветерани перемогли десантників

Так, Олександр Дударєв завоював одне «срібло» та три «бронзи» з плавання. У цій же дисципліні Владислав Шатіло виборов золоту та срібну медалі. Найкращим у змаганні зі стрільби з лука серед початківців став Сергій Довбиш, взявши «золото».

Як зазначили у Міністерстві у справах ветеранів України, такі заходи сприяють розвитку і популяризації спортивної реабілітації наших захисників та  консолідують ветеранський рух.

Нагадаємо, у вересні цього року ветеран Збройних Сил України Олександр Дударєв, співробітник Національної поліції Олександр Гавриленко та ветеран Нацгвардії Владислав Шатіло у складі національної збірної представлятимуть Україну у змаганнях “Ігри воїнів” у США.

За матеріалами Міністерства у справах ветеранів України
та офіційної сторінки «Ігор Нескорених» у мережі «Фейсбук»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button