Спорт

Чернігівський боксер Дмитро Митрофанов поїхав до Туреччини за своєю мрією ЧL

Чернігівський боксер Дмитро Митрофанов дізнався ім’я першого суперника на ліцензійному турнірі у Туреччині. Змагання стартували 9 квітня. Турнір привертає увагу тим, що боксери розіграють путівки на Олімпіаду у Ріо-де-Жанейро. До Туреччині з’їхалися практично усі найсильніші спортсмени Старого світу. Чернігівець виступає у традиційній для себе ваговій категорії — 75 кг. Свій черговий похід за мрією , якою для Дмитра є олімпійська ліцензія, він почне з поєдинку проти албанця Айрона Кайоши, який на першому етапі здолав хорватського бійця.

Аби здобути путівку на Олімпіаду треба стати одним з призерів турецького турніру. Однак наш земляк розраховує тільки на перемогу. «Я їду на турнір з особливим бажанням його виграти. Знаю буде не просто, адже суперники там усі найсильніші. Прохідних боїв не буде. Кожен налаштований на перемогу. Але і я дуже хочу, аби здійснилася моя дитяча мрія – участь в Олімпіаді», — повідомив «Чеline» перед відльотом до Туреччини Дмитро.

Наразі головними суперниками чернігівця у Туреччині будуть ірландець Майкл О’Рейлі ( 1 номер рейтингу) , німець Ксек Паскалі (3) та румун Богдан Юратоні (4). Хоча на змаганнях такого рівня можна очікувати і несподіванок. Будемо сподіватися, що для Дмитра вони будуть приємними.

Ще статті по темі

Back to top button