Спорт

Чернігівців запрошують пограти у дворовий футбол

У квітні 2020 року стартує новий сезон змагань з дворового футболу в Чернігові.

Про це повідомляє на своїй сторінці у Фейсбуці Богдан Ткаченко.

Більше 50-ти команд щорічно беруть участь у наймасовішому футбольному турнірі в нашому місті. Команди розподіляються залежно від рівня гри гравців, а також їх фізичної форми на 3 ліги: вища, перша і друга. Це дає можливість грати в улюблену гру зі своїми друзями, родичами і колегами навіть віковим і слабо підготовленим футболістам.

У вищій лізі йде боротьба не на жарт серед хлопців, які знають, що таке футбол, грають в районних змаганнях, пройшли свого часу хорошу підготовку в різних командах міста і області.

«Тому у нас знайдеться місце для всіх бажаючих пограти в футбол і отримати задоволення від помірних фізичних навантажень на свіжому повітрі і спілкування з друзями»,- пише він.

До старту змагань ще є час і у Вас є можливість зібрати свій футбольний колектив і заявиться на турнір. Гравець (будь-якої статі — чоловічої або жіночої) може бути внесений в заявку команди, якщо він фізично здоровий і допущений до змагань, а також йому виповнилося 16 років і він не є учасником обласних змагань з футболу.

Турнір проходить з квітня по жовтень 2020 року. Всі питання щодо участі в турнірі можете задати по тел .: 067-95-28-128 Ткаченко Богдан

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button