Спорт

Жіночий футбольний клуб «Єдність» вирішив знятися з цьогорічного Чемпіонату України

З 11 травня Кабінет Міністрів України оголосив про перший етап послаблення карантинних заходів, пов’язаних із пандемією COVID-19, після чого гравці команд жіночої Вищої ліги почали повертатися у розташування своїх клубів.

Згідно із санітарно-епідеміологічними та медичними рекомендаціями УАФ, для відновлення тренувального процесу першими тести на COVID-19 здали гравці та тренерський персонал ФК “Восход” (Стара Маячка, Херсонська область). Після чого колектив повернувся до тренувального процесу в повному обсязі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівська «Єдність» обіграла черкаський «Янтар»

18 та 19 травня в харківській клініці «On Clinic» тренерський штаб, футболістки та співробітники ФК «Житлобуд-1» (Харків), які тісно пов’язані в роботі з командою будуть проходити ПЛР тестування і вже незабаром повернуться до повноцінного тренувального процесу.

Клуби “Житлобуд-2” (Харків), “Ятрань” (Берестівець), «Маріуполь» (Маріуполь) та “Пантери” (Умань) наразі займаються вирішенням питання щодо здачі тестів з метою виконання медичного протоколу для відновлення тренувального та змагального процесів.

Від колективів команд “Родина” (Костопіль), “ЕМС-Поділля” (Вінниця) та “Ладомир” (Володимир-Волинський) надійшла інформація, що ці команди наразі не можуть відновити тренувальний процес і чекають подальших пом’якшень карантину в Україні.

Ну і на жаль, вимушені зазначити, що від ФК “Єдність-ШВСМ” (Плиски) надійшов лист з інформацією, що клуб припиняє участь у Чемпіонаті України.

Наразі УАФ передала документи щодо поновлення тренувального та змагального процесів до Міністерства охорони здоров’я України.

Можливою датою відновлення Чемпіонату розглядається 7 червня 2020 року.

Джерело: womensfootball.com.ua

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button