Спорт

Четверо спортсменів із Чернігова здобули шість медалей на міжнародному турнірі з кікбоксингу «GermanyOpen 2024»

Чотири золоті та дві срібні медалі вибороли чернігівські спортсмени-кікбоксери на міжнародному турнірі в Німеччині в категорії 15-17 років і 18-40 років. Загалом Національна збірна України зайняла перше місце в командному заліку на цьому турнірі. Про це ЧЕЛАЙН розповів тренер чернігівських переможців Сергій Кужельний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На війні загинув молодий воїн із Чернігівщини

«Турнір ІСКА «Germany Open 2024» відбувався 10–11 травня. Загалом у ньому взяли участь орієнтовно 1200 учасників – це 7 країн і 49 клубів. Скажу чесно, виступ був не дуже легким, бо з німцями в них удома треба на рівень краще боксувати. Проте наші спортсмени не вперше стають переможцями на подібних турнірах. Дока Антон – віцечемпіон світу – на цьому турнірі здобув дві золоті медалі. Буданов Ілля, також віцечемпіон світу, отримав золоту та срібну медаль. Аллахвердієв Богдан – чемпіон світу, який і в цьому турнірі здобув золото. Плоский Микола раніше теж брав участь у чемпіонатах світу, проте цього разу на турнірі здобув переможне срібло. Постійні тренування – це запорука успіху», – зазначає тренер і майстер спорту міжнародного класу Сергій Кужельний.

Наразі чернігівські кікбоксери готуються до обласного чемпіонату, що відбудеться вже цього місяця. Також активна підготовка триває до чемпіонату світу, що запланований на кінець жовтня.

Оксана Замятіна

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button