Спорт

Дмитро Митрофанов показав свою фізичну форму на відкритому тренуванні (Фото)

У Parimatch Fight Academy в рамках відкритого тренування чемпіон WBO Oriental у першій середній вазі Дмитро Митрофанов (10-0-1, 5 КО) продемонстрував свою фізичну форму за два тижні до захисту титулу. 17 липня в Equides Сlub Дмитро зустрінеться з інтерконтинентальним чемпіоном за версією WBF, чемпіоном Нігерії Рілліваном Бабатунде (13-0-0, 8 КО).

Під час заходу Дмитро виконав розминку, попрацював на лапах, провів бій із тінню, вправи з грушею, вправи зі скакалкою та м’ячами, попрацював на координаційних сходах тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Митрофанов вийде у ринг проти чемпіона Нігерії

«Ми вивчаємо суперника, наразі переглядаємо разом із тренером відео його поєдинків. Бабатунде високий, дуже швидкий, маневрений, добре працює на ногах, чудово працює корпусом, захищається плечима. Відзначили також, що він пробиває із нестандартних положень. Та все покаже ринг. Ми готуємося серйозно і не збираємося недооцінювати суперника», – зазначив Дмитро під час брифінгу.

«Дуже цікавий опонент. Я вже подивився поєдинків шість. Буде нелегко. Він із хорошим захистом, добре пересувається. Важко буде знайти час для удару. Він не статичний боксер швидкий, пластичний, має добрий удар. Чекаємо на гарний бій», – наголосив тренер Дмитра Вадим Казанін.

«Мета у нас одна – титул чемпіона світу, титул абсолютного чемпіона світу», –  поділився Вадим Казанін.

Перший етап підготовки до бою проходив у рідному Чернігові, наразі Дмитро перебуває в Києві.

Нагадаємо, 17 липня в заміському комплексі «Equides Сlub» (с.Лісники, Київська обл.) відбудеться боксерське шоу компанії братів Кличків «K2 Promotions», де Дмитро Митрофанов (10-0-1, 5 КО) вперше захищатиме титул WBO Oriental у першій середній вазі.

Фото — Марини Банделюк

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button