Спорт

До чернігівської «Десни» приєднався новий гравець

Максим Банасевич продовжить кар’єру в Чернігові. Півзахисник підписав офіційний контракт з Десною терміном на три роки і вже найближчим часом приєднається до команди на турецькому зборі. У весняній частині сезону Банасевич виступатиме під восьмим номером.

Нагадаємо, що в першій частині сезону Банасевич виступав у складі Десни на правах оренди. Максим зіграв 14 матчів, забив три м’ячі та віддав три результативні передачі.

Максим Банасевич розповів про нову угоду з клубом:

— Дуже радий, що підписав повноцінний контракт Десною. Я хотів продовжити кар’єру саме в Чернігові, тому вдячний керівництву та тренерському штабу за довіру.

— Попереду ще 14 матчів. Що очікуєш від весняної частини сезону?

— Відповідь очевидна – в другій частині сезону чекаю лише хороших матчів та перемог. І, звичайно, досягнення нашої спільної мети – виходу до УПЛ.

— Десна активно підсилює свій склад перед відновленням чемпіонату, а найбільше конкуренція тепер саме на позиції крайнього півзахисника – Картушов, Волков, Бовтрук.

— Я конкуренція не боюся, більше того, я їй навіть радий. Конкуренція це добре, адже стимулює гравців більше працювати та викладатися як на полі, так і на тренуваннях. В Десні зараз зібрані дуже сильні гравці, причому на всіх позиціях.

— Ти був з командою на другому навчально-тренувальному зборі, але на заключний не поїхав, чому?

— Я отримав невелике пошкодження під час першого вояжу до Туреччини, тому тепер відновлююся. Але цей час провів з користю – закрив сесію в Національному університеті фізичного виховання та спорту, тепер буду готуватися до державних іспитів та вступу до магістратури.

— Ти в Десні вже майже рік, з ким найбільше “здружився” за цей час?

— У нас досить дружній колектив, тому жодних проблем у відносинах з партнерами немає. Але більшу частину час проводжу з Денисом Фаворовим, так як і на зборах, і на виїздах живемо в одній кімнаті. Він спражній друг і я вважаю його одним з найкращих захисників Першої Ліги.

Джерело: Футбольний Клуб Десна Чернігів

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button