Спорт

Донецький «Олімпік» може осісти в Чернігові

Президент «Олімпіка» Владислав Гельзін розповів, що уже майже півроку клуб запрошують грати домашні ігри на стадіоні імені Гагаріна в Чернігові.

Щоправда, наразі на цій арені триває реконструкція газону, тому говорити про переїзд «Олімпіка» до Чернігова рано, але переговори ведуться.

При цьому Гельзін не відкидає того, що команда продовжить грати домашні ігри на стадіоні Динамо імені Валерія Лобановського.

«Поки ми не можемо знайти нічого кращого, що є в нас на стадіоні Динамо імені Лобановського. Якщо в Динамо нам пішли назустріч у цьому питанні зараз, то, я сподіваюся, і в майбутньому сезоні нам теж підуть назустріч», – каже Гельзін.

Нагадаємо, практично весь минулий сезон «Олімпік» провів на стадіоні імені Баннікова в Києві. Після цього донеччани грали на стадіоні «Ювілейний» у Сумах, але в другій половині сезону переїхали на стадіон Динамо імені Валерія Лобановського. Також по одному домашнього матчу команда Романа Санжара зіграла у Львові, Полтаві та Черкасах.

По ходу сезону «Олімпік» неодноразово намагався повернутися на стадіон ім. В.Баннікова, проте переговори донеччан і ФФУ (якій належить стадіон) кілька разів заходили в глухий кут. Нагадаємо, «Олімпік» припинив свій виступ на арені ім. В.Баннікова через реконструкцію поля, проведену влітку минулого року.

Джерело: Sport Arena

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button