Спорт

Фан-зона на підтримку олімпійців запрацювала у Чернігові

Українські спортсмени Олена Костевич та Олег Омельчук виступивши на Олімпійських іграх 2020 у Токіо, спільними зусиллями принесли нашій збірній бронзову медаль. На підтримку олімпійців у приміщенні клубу за місцем проживання “Юність” облаштували фан зону.

Відвідати фан-зону у Чернігові може будь-хто. Оголошення щодо її облаштування надіслали іншим клубам за місцем проживання та спортивним школам для того, аби їх вихованці та тренери з різноманітних видів спорту мали змогу підтримати та оцінити виступи українських спортсменів.

Нагадаємо, 27 липня о 5 годині ранку, українські стрільці Олена Костевич та Олег Омельчук виступили у змаганнях змішаних команд у стрільбі з пневматичного пістолета на дистанції 10 м. У малому фіналі Олена та Олег здолали сербський дует – Зорану Аруновіч і Даміра Мікеці з рахунком 16:12.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівка Олена Костевич — бронзова призерка Олімпійських ігор 2020

Окрім перегляду трансляції діти поспілкувалися про особливості та традиції олімпійських ігор, улюблених видів спорту, а також взяли участь у спортивній руханці. Вболіваючи за українську збірну юні спортсмени надихаються на власні звершення.

Наступний збір вболівальників планують організувати 30 липня. В цей день відбудуться жіночі змагання з кульової стрільби з пістолету. Олена Костевич спробує поборотися за золото на дистанції 25 метрів.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: ТРА «Новий Чернігів»

Ще статті по темі

Back to top button