Спорт

ФК «Чернігів» йде у Другу лігу

ФК «Чернігів» об’єднується з ФК «Авангард» (Корюківка). Керівництво обох клубів дійшло згоди з приводу об’єднання фінансових, інфраструктурних, кадрових і спортивних можливостей для розвитку футболу в Чернігівській області спільними зусиллями.

Про це повідомляється на офіційній Фейсбук-сторінці клубу.

У тренерському штабі продовжать працювати Постовий В.В. і Ярмошенко М.І. Одні з першочергових завдань ФК «Чернігів-Авангард» – успішно виступити у весняній частині чемпіонату України серед аматорських команд, а також довести до завершення процедуру атестації ПФЛ і побудувати сильну команду для гідного представлення Чернігівській області в змаганнях професійних команд.

Також один із варіантів, який розглядатимуть, – це участь дублюючого складу в чемпіонаті області з футболу.

Домашні матчі команда планує проводити в Чернігові на полі спорткомплексу «Чернігів-Арена».

Об’єднаний колектив у складі 35 футболістів проводить тренування, товариські ігри, а також візьме участь у традиційному турнірі «Кубок ЮСБ».

На березень перед тренерським штабом стоїть завдання переглянути всіх футболістів, зрозуміти їхні навички, награти тактичні схеми.

Минулого тижня вже була проведена і двосторонка, і перші товариські матчі. Обидва матчі завершилися нічиєю: 2-2 з командою «Десна U-19» і 1-1 з командою «Ніка».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button