Спорт

Гучний трансфер чернігівських представників в іспанський «Спортинг»

Троє українських футболісток поповнили ряди іспанського футбольного клубу «Спортинг».

На цьому тижні відбулися перші гучні трансфери в українському жіночому футболі. Новачками «Спортинг» Пуерто де Уєльва стали одразу три футболістки, які в останньому сезоні представляли українську Вищу лігу.

Півзахісник харківського ФК «Житлобуд-2» і збірної України Віра Дятел повертається в іспанську Прімеру. Саме в «Спортингу» вона вже грала у сезоні 2016/2017 років.

Разом з нею на Піренейський півострів переїхали і два гравці ФК «Єдність» Плиски — півзахисник Юлія Корнієвець та воротар Альбіна Фомченко.

Новачків вже представили на офіційному сайті клубу. В свою чергу головний тренер Антоніо Таледо зазначив, що досвід українських футболісток має допомогти команді поліпшити результати в новому сезоні.

У минулому чемпіонаті Іспанії «Спортинг» зайняв 9 місце (16 команд), в 30-ти матчах набравши 38 балів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівець офіційно став гравцем Вест Хема

Для довідки:

Віра Дятел (півзахисник) — 34 роки.

Кар’єра: гравець збірної України. Виступула за чернігівську «Легенду-ШВСМ», харківський «Житлобуд-1» та «Житлобуд-2», російські клуби «Зоркий» та «Звезда-2005», шведський «Лінчепінг» та іспанський «Спортинг».

Юлія Корнієвець (півзахисник) — 31 рік.

Кар’єра: гравець збірної України. Виступула за чернігівську «Легенду-ШВСМ» та «Єдність» Плиски, російські клуби «Зоркий», «Мордовочка» та «Звезда-2005».

Альбіна Фомченко (воротар) — 23 роки.

Кар’єра: гравець молодіжних збірних України. Виступула за харківський «Житлобуд-2», дніпропетровську «Злагоду» та ФК «Єдність» Плиски.

13038802[1]

Джерело: womensfootball

Ще статті по темі

Back to top button