Спорт

Команда Чернігівської області посіла друге місце чемпіонату України з пішохідного туризму

Закінчився чемпіонат України з пішохідного туризму серед юнаків, що проходив у Світловодську Кіровоградської області з 6 по 9 липня.

Команду Чернігівської області представляли Адаменко Дарина (Ніжин), В’ялий Віталій (Талалаївка), Гоголь Михайло (Прилуки), Ільченко Владислав (Бахмач), Хоменко Назар (Варва), Дзюба Марія, Муренець Максим, Шуляк Вікторія (Чернігів). Команди змагалися на двох дистанціях: Смуга перешкод та Крос-похід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Вірич – чемпіон зі штовхання ядра серед спортсменів з порушеннями слуху

На Смузі перешкод наша команда посіла 6 місце. Крос-похід команда пройшла без жодного технічного штрафу, знайшла всі КП орієнтування і отримала тільки 3 бали за перевищення оптимального часу. Це дозволило святкувати перемогу на дистанції та отримати один з двох необхідних балів для присвоєння КМСУ.

В загальному заліку команда Чернігівської області посіла 2 місце, поступившись команді Українського державного центру туризму (м. Київ), третіми стала команда Миколаївської області.

Тренери спортсменів — Левченко Тетяна (Бахмач), Федченко Юрій (Прилуки), Ровенчин Олександр (Ніжин), Чуба Олег (Талалаївка), Гутак Віктор (Варва).

Департамент сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button