Спорт

Команда поліцейських Чернігівщини перемогла у змаганнях з кульової стрільби серед правоохоронних відомств області

Змагання з кульової стрільби серед колективів фізичної культури правоохоронних структур області провела Чернігівська обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України. За результатами змагань у командному заліку перше місце посіла команда поліції Чернігівської області.

Спортивний гарт, витримка і сила є невід’ємною умовою служби в підрозділах поліції, а фізична культура — одним з профілюючих іспитів.

Цього разу на старт змагань вийшли 14 спортсменів з 7 команд-учасниць, по двоє в кожній.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Пліч-о-пліч»: у Чернігові відбулися змагання з художньої гімнастики

За результатами запеклої боротьби І командне місце посіли стрільці Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, другою стала команда Управління державної служби з надзвичайних ситуацій, на «бронзову» сходинку піднялися спортсмени в/ч Т0500.

Слід зазначити, що в особистому заліку першим став представник команди поліції Чернігівщини Дмитро Мироненко, а третє місце посів також поліцейський – кінолог Роман Конопацький.

Переможці та призери змагань під час урочистого шикування отримали заслужені трофеї чемпіонату – кубок, медалі та дипломи відповідного ґатунку.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації 

поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button