Спорт

Команда школярів із Чернігівщини здобула першість на Чемпіонаті України з пішого туризму

Дві з трьох дистанцій подолали першими школярі з Чернігівщини на Чемпіонаті України з пішохідного туризму серед юнаків, що відбувся на Закарпатті з 21 по 27 липня.

Про це повідомляє Управління освіти і науки Чернігівської ОДА.

До складу збірної команди області ввійшли юнаки та дівчата з Талалаївки, Прилук, Ніжина, Чернігова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поштою замовив пів кілограма амфетаміну: на Чернігівщині 35-річного чоловіка підозрюють у зберіганні наркотиків

«Смуга перешкод», «Смуга перешкод (зв’язки)» і «Крос-похід» – різнопланові дистанції 4-го класу, які потрібно було подолати учасникам, запам’яталися гірським рельєфом, скельними ділянками та переправами через водні бар’єри.

В особистому заліку на дистанції «Смуга перешкод (зв’язки)» перше місце серед мішаних зв’язок вибороли Софія Костюченко й Микита Кревський, а Назар Музиченко і Нікіта Трегуб стали другими серед чоловічих зв’язок. Четверте посіли Аліна Омельянюк і Ростислав Мовчан. Ці результати дозволили нашим спортсменам стати чемпіонами України в командному заліку цієї дистанції. 

Також не було рівних нашим на «Смузі перешкод». Туристи обігнали своїх найближчих суперників із Миколаївщини аж на 14 хвилин.

Тренували спортсменів Олег Чуба, Юрій Федченко, Оксана Кузьменко, Денис Журба, Олександр Перевера та Євген Журба.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button