Спорт

«Легенда» продовжує без втрат

Чернігівська «Легенда – ШВСМ» провела свій черговий поєдинок у рамках чемпіонату України з футболу серед жіночих команд у Вищій лізі. У другому турі суперниками наших дівчат стала команда «Родина – Ліцей» з Костополя, яка завітала до міста над Десною.

Беручи до уваги омолоджений склад чернігівської команди у цьому сезоні, результат очного протистояння міг бути зовсім непрогнозованим. Однак одним з вирішальних моментів у матчі став швидкий м’яч, забитий нападницею «Легенди» Оленою Лимар вже на 2-й хвилині гри.

Розвинути свій успіх чернігівки змогли у середині другого тайму. На 64-й хвилині матчу Натія Панцулая вдруге зуміла засмутити голкіпера гостей Аллу Герасимчук, змусивши останню витягати м’яча з сітки власних воріт. Як не намагалися гості з Костополя змінити перебіг подій на полі, до фінального свистка арбітра рахунок у матчі так і залишився 2:0 на користь чернігівської команди.

Набравши максимум очок в перших двох матчах, чернігівська «Легенда – ШВСМ» йде в лідируючому пелетоні Вищої ліги чемпіонату України. Свій наступний поєдинок сіверські дівчата проведуть на Слобожанщині. 3 вересня «Легенда — ШВСМ» завітає до Харкова, де зустрінеться з місцевим «Житлобуд – 1», який також ще не втрачав очок у цьогорічній першості.

21100853_820895568083312_1279936431_n

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button