Спорт

«Легенда–ШВСМ» на своєму полі приймала «Ладомир»

18 квітня у Вищій лізі Чемпіонату України з футболу серед жіночих команд був зіграний матч 15-го туру, в якому «Легенда–ШВСМ» на своєму полі Чернігів-Арени приймала «Ладомир» з Волоимир-Волинського.

Забігаючи наперед треба сказати, що команди продемонстрували цікавий і видовищний футбол у цьому матчі, а головне — результативний.

Розпочався поєдинок якнайкраще саме для гостей: вже на 8 хвилині зустрічі Надія Чайка, після виконання кутового удару, застала зненацька весь захист суперниць і відкрила рахунок. Одразу ж футболістки«Легенди–ШВСМ» активізувалися і побігли відігруватися. Якби вдало не діяв захист волинян та все ж до перерви вони не втримали свої ворота «сухими». Більше того, господарі за 2 хвилини до завершення тайму зуміли не тільки зрівняти рахунок, а й вийти вперед (голи на рахунку Софії Соломахи та Марії Михайлюк) — 2:1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Легенда-ШВСМ» залишається на третій сходинці

Не менш активно команди розпочали й другу половину зустрічі. На першій хвилині після перерви Марія Михайлюк оформлює дубль в матчі — 3:1, а вже через хвилину Вікторія Гірин відновлює інтригу в матчі — 3:2! Результативність в матчі не могла не радувати вболівальників, які цього дня завітали на Чернігів-Арену. На радість місцевій публіці Марія Михайлюк, на 72 хвилині матчу, забиває втретє, і тим самим встановлює підсумковий рахунок — 4:2!

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

 
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ. ВИЩА ЛІГА 2017-2018 — 15 тур

18.04.2018 — м.Чернігів — стадіон Чернігів-Арена — 100 глядачів

ЛЕГЕНДА-ШВСМ (Чернігів) — ЛАДОМИР (Володимир-Волинський) — 4:2 (2:1)
ГОЛИ: Соломаха 44, Михайлюк 45+1,46,72 — Чайка 8, Гірин 48

ЛЕГЕНДА-ШВСМ: 
Діхтяр — Полухіна, Скидан (Деркач 53), Соломаха, Коча, Панцулая, Лашко, Куніна, Перевізник, Лимар (Салай 88), Михайлюк
Запасні: Лутченко — Гриценок, Семиженко, Шматко, Віхоть
Тренер: Володимир КУЛИК

ЛАДОМИРГлух — Шайнюк, Аполлоніна, Чайка, Корнійчук (Худа 64), Бубняк, Гірин, Кибиш, Кревська (Ковб 84), Лебєдєва (Кузьмич 75)
Запасні: Ковб, Фок, Кревська
Тренер: Олег БОРТНІК

Арбітри: Бородавка О. (Київ) — Резнік А. (Київська обл.), Голік О. (Київ) — Асмаковець В. (Чернігів)
Спостерігач арбітражу: Мазуренко Н. (Київ) 

ПОПЕРЕДЖЕННЯСкидан 51, Соломаха 90 — немає.

Джерело: Womensfootball

Ще статті по темі

Back to top button