Спорт

«Легенда» стартує з перемоги

Чернігівська «Легенда – ШВСМ» матчем проти дніпровської команди «Злагода – Дніпро – 1» розпочала свої виступи у черговій національній першості з футболу серед жіночих команд у найвищому дивізіоні країни. Матч між суперниками пройшов на нещодавно реконструйованому стадіоні «Трудові резерви». Попереднє протистояння цих команд у перехідному чемпіонаті України завершилося з рахунком 3:0 на користь наших футболісток.

Матч-відкриття нового сезону розпочався з атак чернігівської команди. І вже на 16-й хвилині матчу нападаюча «Легенди» Олена Лимар зуміла відкрити лік забитих м’ячів чернігівок у новому чемпіонаті. Попри намагання обох команд, на перерву суперники пішли за мінімальної переваги саме гостей.

По перерві гравці чернігівського клубу вирішили не перевіряти долю, а додали в атакувальних діях, що принесло свої позитивні результати. Дублем зуміла відзначитись Марія Михайлюк. Спершу на 56-й хвилині гри вона зуміла подвоїти перевагу своєї команди, а ще за 12 хвилин і поготів зняти питання про підсумковий результат у матчі. На 76-й хвилині у ворота господарок поля був призначений одинадцятиметровий удар. До м’яча підійшла Марія Михайлюк, яка могла записати на свій рахунок хет-трик і стати героїнею матчу, однак переграти голкіпера дніпрянок Альбіну Фомченко їй так і не вдалося. Фінальний свисток арбітра зафіксував впевнену перемогу чернігівської команди в стартовому поєдинку нового чемпіонату.

Свій черговий матч чернігівська «Легенда – ШВСМ» проведе 26 серпня на власному полі. Матч розпочнеться о 17-й годині на футбольному газоні стадіону «Текстильник». Суперницями наших дівчат буде «Родина – Ліцей» із Костополя.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button