Спорт

«Легенда» виходить до півфіналу Зимового чемпіонату

У місті Винники, що на Львівщині, завершився груповий етап Зимового турніру з футболу серед жіночих команд. На цьому турнірі Чернігівщину представляють одразу два колективи, досвідчена чернігівська «Легенда – ШВСМ» та амбітна «Єдність» із Плисок.

Волею жереба наші клуби потрапили до однієї групи і до останнього туру групового етапу йшли на рівних, як і інші супротивники, – перед останньою грою у всіх команд із квартету групи А було по два залікові бали, а тому доля потрапляння до півфіналу вирішувалась у заключному протистоянні між двома чернігівськими командами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спринтери з усієї країни бігали по ландшафтному парку на Чернігівщині

І тут уже досвід дався взнаки – футболістки чернігівської «Легенди – ШВСМ» не без складнощів, але все ж таки дотиснули своїх юних супротивниць, здобувши важливу перемогу з рахунком 2:0.

У паралельному матчі уманські «Пантери» з мінімальним рахунком перемогли своїх землячок із «Ятрань – Берестівець» і також оформили вихід до півфіналу, проте лише з другого місця.

1 тур

«Єдність» – «Ятрань – Берестівець» – 1:1

«Легенда – ШВСМ» – «Пантери» – 0:0

2 тур

«Ятрань – Берестівець» – «Легенда – ШВСМ» – 0:0

«Пантери» – «Єдність» – 1:1

3 тур

«Легенда – ШВСМ» – «Єдність» – 2:0

«Пантери» – «Ятрань – Берестівець» – 1:0

Група А

  1. Легенда – ШВСМ      3        1    2    0      2-0      5
  2. Пантери 3        1    2    0      2-1      5
  3. Ятрань – Берестівець 3 0    2    1      1-2      2
  4. Єдність 3 0    2    1      2-4      2

Отже, чернігівська «Легенда – ШВСМ» продовжує боротьбу за медалі зимової першості і в півфіналі, за жеребом, знову ж таки має зустрітися з «Пантерами» з Умані. В іншому півфіналі зійдуться два харківські футбольні колективи – «Житлобуд-1» та «Житлобуд-2», які посіли перші місця у своїх групах, набравши по максимуму очок на груповій стадії змагань.

Ще статті по темі

Back to top button