Спорт

«Мама, тато, я – спортивна сім’я»: як проводять захід на Чернігівщині

«Мама, тато, я – спортивна сім’я» – це всеукраїнський спортивно-масовий захід, який щороку проходить у Чернігові і в Чернігівській області. До редакції ЧЕline звернулися читачі із запитанням, як можна взяти участь у цьому заході.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найспортивніша сім’я області — з Чернігова

У Чернігові та області організацією і проведенням фестивалю займаються центри фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». У Чернігові — міський, в області, відповідно, обласний.

Проходить турнір «Мама, тато, я – спортивна сім’я» у три етапи:

1 етап – проводиться відбір у районах і в м. Чернігові (минулого року проводився у Новозаводському і Деснянському районах);

2 етап – обласний. Переможці з усіх районів нашої області з’їжджаються до Чернігова, де визначають родину-переможця, яка представлятиме Чернігівщину у всеукраїнському етапі.

3 етап – основний, всеукраїнський.

Як розповів журналістам ЧЕline директор обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Ігор Ліфар, взяти участь у змаганнях можуть усі охочі. Команда має складатися з трьох осіб – батьків і дитини віком 8-12 років. Проте, залежно від всеукраїнського положення змагань, до вікових вимог можуть вносити корективи.

Зазвичай інформація про запис охочих на змагання розповсюджується по школах, але якщо до вас вона не дійшла, щоб записатися для участі у «Мама, тато, я – спортивна сім’я» звертайтеся безпосередньо до організацій «Спорт для всіх».

Перший етап змагань проводиться орієнтовно у квітні-травні, тому після Нового року вже можна подавати заявки на участь.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button