Спорт

Менянин став чемпіоном України з легкої атлетики

Юні спортсмени Менщини 2008–2009 років народження в складі збірної команди Чернігівщини стали учасниками чемпіонату України з легкої атлетики, де наші земляки досить вдало виступили.

Зокрема, гімназист Андрій Лавський піднявся на найвищу сходинку п’єдесталу пошани і повернувся додому із золотою медаллю та званням чемпіона України. Йому вдалося штовхнути ядро на відстань 15 м 70 см. Це – рекорд Чернігівської області.

Учень міської школи імені Тараса Шевченка Кирило Дергозій у цьому ж виді спорту завоював бронзову медаль. Вона стала для нього першою в змаганнях такого рівня, а отже – у хлопця все ще попереду.

Серед дівчат у штовханні ядра Ангеліна Шепель теж була найкращою – вона вкотре підтвердила високий рівень і виборола свою третю золоту медаль чемпіонатів України.
Усіх юних чемпіонів готувала заслужена тренерка України, тренерка Менської дитячо-юнацької спортивної школи Надія Таратухіна.

– Ще один наш учасник, Костянтин Савицький, теж виступав відмінно, – розповідає Надія Петрівна. – Він боровся за призове місце і увійшов до п’ятірки найсильніших спортсменів України.

Джерело: susidy.city

Ще статті по темі

Back to top button