Спорт

Наші земляки здобули півтора десятки медалей Національних змагань «Ігри Воїнів»

На минулих вихідних, 15-16 травня, в Києві на центральному стадіоні Деснянського району відбулися Національні змагання «Ігри Воїнів» (Warrior Games). Це найбільші змагання серед військовослужбовців та ветеранів, які отримали травми, поранення та захворювання в результаті виконання службового обов’язку в зоні бойових дій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські ветерани футболу – незмінні переможці чемпіонату України з футзалу

За результатами змагань буде сформована Національна збірна України з 40 учасників бойових дій, яка вперше представить нашу країну на міжнародних змаганнях Warrior Games у вересні 2021 року в Орландо (США), в яких візьме участь більше 500 учасників бойових дій з 8 країн світу (США, Великобританія, Канада, Австралія, Нідерланди, Грузія, Данія, Україна).

Більше 260 ветеранів та військовослужбовців зареєструвалися на змагання в 11 адаптивних видах спорту: стрільбі з лука, гольфу, кульовій стрільбі, легкій атлетиці, велоспорті, плаванні, веслуванні на тренажерах, баскетболі на візках, регбі на візках, пауерліфтингу, волейболі сидячи.

ігри воїнів 2021 2

Серед них вісім представників від нашої області: Гавриленко Олександр, Дударев Олександр, Шатіло Владислав, Сергій Наглій, Ткаченко Олександр, Печерний Олександр, Мозговий Володимир, Довбиш Сергій. Наші земляки показали неймовірну силу духу та перемогу над власним тілом і здобули півтора десятки медалей, з них 13 – золоті, 3 срібні та 1 бронзова.

За інформацією Чернігівського обласного центру

реабілітації учасників бойових дій

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button