Спорт

Олена Костевич та Ірина Варвинець увійшли до складу Комісії атлетів НОК України

Раз на чотири роки збирається Асамблея атлетів України! . Цього року ІV звітно-виборча Асамблея атлетів, під час якої підбиті підсумки роботи Комісії атлетів НОК за 2014-2018 роки та відбулися вибори її нового складу на 2018-2022 роки, відбулася за участю президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки та трьох атлетів з Чернігівщини. Подяками НОК України відзначені Андрій Дериземля та Олена Костевич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Костевич вп’яте отримала високу нагороду НОК

Присутні на Асамблеї 69 делегатів від національних Федерацій обрали 10 спортсменів, які увійшли у новий склад Комісії. Згідно з положенням про Комісію атлетів НОК України це 8 атлетів від літніх та 2 від зимових видів спорту, які на час їх обрання досягли 16-ти річного віку та брали участь в Іграх Олімпіади або зимових Олімпійських іграх, чемпіонатах світу та Європи протягом останніх чотирьох років.

Для забезпечення широкого представництва видів спорту в Комісії від одного виду спорту може обиратись не більше, ніж 1 атлет. Також автоматично у Комісію увійдуть атлети, які є членами міжнародних та європейських комісій та президент Асоціації олімпійців України.

НОК України

Ще статті по темі

Back to top button