Спорт

За медаль чернігівського паралімпійця Дмитра Суярка пропонують понад 150 тисяч гривень

Tribuna.com разом із волонтерською організацією Ukraine Alive 2022 та Білоруським фондом спортивної солідарності продовжують серію аукціонів World Sports For Ukraine на eBay.

Станом на вечір 10 червня на лоти нової серії аукціонів поставили понад 450 тисяч гривень.

Найбільше поки поставили на бронзову медаль Паралімпіади-2022 українця Дмитра Суярка – 153 700 грн.

Загалом нова серія аукціонів триватиме до 17 червня (у кожного лота свій час, який є в описі на Ebay).

Серед лотів сім чемпіонських ігрових футболок гравців «Манчестер Сіті» з їхніми автографами та підписом STOP WAR. Вони належать Бернарду Сілві, Ріяду Марезу, Ілкаю Гюндогану, Кевіну Де Брейне, Рубену Діашу, Жуану Канселу та Рахіму Стерлінгу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові знову лунають сирени: роз’яснення ОВА

Український гравець «Манчестер Сіті» Олександр Зінченко виставив свої бутси з автографом та підписом STOP WAR.

У наступному блоці лотів поштові марки з написом «Русскій воєнний корабль, іді … !» з автографами міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби, мера Києва та колишнього чемпіона світу з боксу Віталія Кличка, позаштатного радника голови Офісу Президента Олексія Арестовича та одного із захисників острова Зміїний Романа Грибова.

На аукціоні можна придбати футболку «Мілана» Андрія Шевченка з підписами гравців «россонері». Автографи залишили чемпіони Італії сезону 2021/22 Олів’є Жиру, Сандро Тоналі, Даніель Мальдіні, Брахім Діас, Анте Ребіч та інші.

Також серед лотів – бронзова медаль Паралімпіади-2022 українця Дмитра Суярка, футболки з автографами від хавбека «Лаціо» Сергія Милинковича-Савича, захисника «Евертона» Віталія Миколенка, хавбека «Дніпра-1» Олександра Піхальонка і зменшена копія Кубка УЄФА 2009 року від «Шахтаря».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівський спорт

Ще статті по темі

Back to top button