Спорт

«Олімпійська зима» – масові змагання відбулися на базі комплексу «Голубі озера» (Фото)

10 лютого 16 команд ДЮСШ області на базі комплексу «Голубі озера» взяли участь у спортивно-масовому заході «Олімпійська зима», присвяченому Зимовим Олімпійським і Паралімпійським іграм 2018.

Про це ЧЕline повідомили у департаменті сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА.

Команди учасників у складі 6 осіб (3 дівчини, 3 юнаки), віком 10-14 років, змагались у зимових видах спорту, брали участь у конкурсах, естафетах та вікторинах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шестикласник із Чернігівщини переміг у змаганнях на Кубок України з лижних перегонів

Діти змагалися у таких естафетах: перетягування каната, біг по льоду, слалом із ключкою, «оленяча упряжка»; на сніговому майданчику на озері: біг по снігу, катання на льодянці та втрьох – на парі лиж. Учасники зарядилися змагальною атмосферою, кожен зміг себе якнайкраще показати і загалом провели час весело та корисно.

За результатами змагань загальнокомандне перше місце виборола команда із с. Олешня, друге – КДЮСШ з олімпійських видів, третє – команда смт Ріпки.

Учасників, які зайняли призові місця, нагороджено медалями та грамотами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Бал чемпіонів» відбувся у Ніжині

Організували захід Відділення НОК України в Чернігівській області за сприяння Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, Управління освіти та науки облдержадміністрації, обласного Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Федерації з олімпійських видів спорту, регіонального центру «Інваспорт».

Ще статті по темі

Back to top button