Спорт

У Чернігові пройшов міжнародний турнір серед ветеранів футболу

*Актуально

У Чернігові відбувся міжнародний турнір серед ветеранів футболу, присвячений Дню міста. Його учасниками стали команди з України та Білорусі. Допомогу в проведенні турніру й організації матчів надав голова міської федерації футболу, депутат Чернігівської міської ради від партії «Наш край» Віктор Бистров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Єдність» увірвалась до трійки лідерів чемпіонату

За звання кращої команди змагалися українські команди «Десна» (м. Чернігів), «Динамо» (м. Суми) та гості – «Торпедо-Белаз» (м. Жодино, Білорусь) та ФК «Гомель» (м. Гомель, Білорусь). Перемогу здобула чернігівська «Десна». Як зазначали під час турніру його учасники, для них це не просто гра у футбол, можливість згадати минулі роки, а й додаткова нагода зустрітися  та поспілкуватися.

71181730_502559017247522_7156259622238552064_n

Віктор Бистров упевнений, що такі заходи також створюють умови для популяризації міста, адже гості мали можливість ознайомитися із Черніговом, відвідати заходи до Дня міста. «А загалом, розвиток спорту – це завжди добре. І підтримувати варто не тільки дитячий футбол, а й гравців-ветеранів», – переконаний депутат від «Нашого краю».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button