Спорт

Переможна хода волейбольного «Педуніверситету-ШВСМ»

Напередодні чернігівські дівчата з команди «Педуніверситет – ШВСМ» провели чергові матчі у волейбольній жіночій Суперлізі. На ігри в рамках 6-го туру до Чернігова завітала рівненська «Регіна – МЕГУ – ОШВСМ», яка посідала 6 місце в турнірній таблиці, тоді як чернігівки перебували на дві позиції попереду своїх опоненток.

Перша гра для господарів майданчика виявилася вкрай напруженою. Вже після першої партії гравцям нашої команди довелося виступати в ролі наздогоняючих, оскільки її програли з рахунком 22:25. Дії чернігівок у другій партії були більш вдалими, що дало змогу додати її до свого активу та святкувати перемогу 25:19. Однак і в наступних двох партіях переможця гри не було визначено. Суперниці знову ж таки обмінялися перемогами в партіях. Спочатку «Регіна» дотиснула «Педуніверситет» із рахунком 21:25, а у наступній, навпаки, сильнішими були чернігівські студентки – 25:18. Безкомпромісною видалася боротьба і в заключній короткій партії. Лише на тай-брейку чернігівським волейболісткам вдалося завоювати такі необхідні залікові бали, довівши п’ятий сет до перемоги з рахунком 19:17.

Виснажливий попередній матч дався взнаки наступного ігрового дня. Гідний опір рівненська команда змогла чинити лише в перших двох партіях, у яких переможця суперниці визначали вже за додатковими очками. У першій партії «Педуніверситет» зумів довести свою перевагу над суперницями з рахунком 27:25, а ось у другій, із таким же самим рахунком, перемогу святкувала рівненська «Регіна». Проте вже у третій партії гра у гостей зовсім не пішла, а тому рахунок на табло красномовно свідчив, що фізичні кондиції команди з Рівного цього дня були не найкращими – 25:12, і чернігівки знову вийшли вперед. Гості намагалися здійснити чергову спробу нав’язати боротьбу нашим волейболісткам у четвертій партії. Однак вкотре втрачати очки волейболістки «Педуніверситету» не погодилися, вигравши заключний сет матчу з рахунком 25:22, таким чином здобувши 5 очок у двох матчах.

«Педуніверситет – ШВСМ» (Чернігів) – «Регіна –МЕГУ – ОШВСМ» (Рівне) — 3:2 (22:25, 25:19, 21:25, 25:18, 19:17)

«Педуніверситет – ШВСМ» (Чернігів) – «Регіна – МЕГУ – ОШВСМ» (Рівне) – 3:1 (27:25, 25:27, 25:12, 25:22)

Після зіграних шести турів студентки з Чернігова закріпилися на доволі високій четвертій позиції в турнірній таблиці, маючи 16 очок у своєму активі.

Свої чергові поєдинки після невеличкої перерви чернігівський «Педуніверситет – ШВСМ» проведе ще з одним представником Західної України. 24 та 25 грудня чернігівки зіграють у Тернополі проти місцевої «Галичанки – ТНЕУ – ГАДЗ».

2016-12-05_100347

Ще статті по темі

Back to top button