Спорт

Піднялися на дев’ять позицій у рейтингу Нацполіції України: поліцейські-рукопашники Чернігівщини повернулися з Всеукраїнських змагань

Збірна команда Головного управління Нацполіції України в Чернігівській області з рукопашного бою посіла сьоме загальнокомандне місце на змаганнях на Кубок Голови Національної поліції України з рукопашного бою. Про це повідомили в поліції Чернігівської області. 

Турнір відбувався в столиці нашої держави з 19 до 21 липня. У ньому взяли участь загалом 175 спортсменів різних вагових категорій, об’єднаних у збірні команди від кожного з Головних управлінь Нацполіції в областях та від Департаментів і міжрегіональних територіальних підрозділів НПУ.

Майстри рукопашного бою з поліції Чернігівщини склали гідну конкуренцію суперникам, виборовши в особистій першості, зокрема, два четверті та два п’яті місця у своїх вагових категоріях.

За підсумками виступів усіх спортсменів збірна поліції Чернігівщини з рукопашного бою здобула сьоме загальнокомандне місце. 

Це на дев’ять сходинок вище за попереднє командне досягнення на таких змаганнях: два роки тому поліцейські-рукопашники з Чернігівщини завершили турнір на 16-й сходинці. 

Прогрес команди переконливо підтверджує правильність вибраного курсу в підготовці спортсменів і натякає на ймовірність ще яскравіших успіхів у майбутньому.

Ще статті по темі

Back to top button