Спорт

Поліцейські Чернігівщини визначали кращих у практичній стрільбі

Поліцейські Чернігівської області продовжують самовдосконалюватися, регулярно відпрацьовувати стрільбу, тренувати швидкість і влучність під час вогневої підготовки.

За результатами сьогоднішніх змагань із практичної стрільби співробітники Управління корпусу оперативно-раптової дії ГУНП у Чернігівській області посіли перше місце в командному заліку. Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

– У змаганнях брали участь команди як спецпідрозділів, так і територіальних підрозділів поліції Чернігівщини. Загалом вісім команд. Такі змагання відбуваються приблизно раз на рік – на обласному рівні, а потім на всеукраїнському. Важливість їх у тому, що кожен поліцейський, незалежно від підрозділу, в якому він служить, має досконало володіти вогнепальною зброєю. Оскільки це може убезпечити його та громадян від протиправних посягань, – каже начальник Управління кадрового забезпечення поліції області Ігор Папченк

За результатами змагань третє місце посіла команда Корюківського районного відділу поліції, друге – Прилуцького відділу, а перемогли поліцейські КОРДу.

В індивідуальному заліку серед жінок перше місце посіла представниця команди Корюківського районного відділу поліції Ірина Поліщук.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button