Спорт

Примарні перспективи «Буревісника»

Чергові матчі у чоловічій волейбольній Суперлізі провів чернігівський «Буревісник – ШВСМ». Цього разу студентська команда нашого міста завітала в гості до Вінниці, де зіграла свої поєдинки проти місцевого волейбольного клубу «Серце Поділля», які є дебютантами найвищого дивізіону нашої країни. Попри досвід, роль фаворитів у цих протистояннях відводилась саме господарям майданчика.

Перший матч у Вінниці пройшов у майже рівній боротьбі, проте саме гравці «Серця Поділля» в кінцівках кожного з сетів досягали позитивного результату для своєї команди. Хоч як намагалися чернігівські волейболісти зачепитися за перемогу, однак лише три сети знадобилися командам, щоб визначити переможця у матчі. В підсумку саме господарі додали чергові залікові бали до своєї скарбнички в турнірній таблиці, «насухо» перегравши своїх опонентів.

«Серце Поділля» (Вінниця) – «Буревісник – ШВСМ» (Чернігів) – 3:0 (25:18, 25:20, 25:23)

У повторному поєдинку малюнок гри на майданчику також не змінився. Бажання чернігівців взяти бодай перше очко в цьогорічній першості так і залишилось нездійсненним. При напруженій грі вінничани вкотре відправили додому наших хлопців ні з чим. І знову ж таки команди провели лише три сети на волейбольному майданчику. Слід відзначити, що, попри підсумковий рахунок, студенти з Чернігова зовсім не здавались безпорадними у грі з вінницькими спортсменами. Відрив між суперниками у кожній із партій був незначним.

«Серце Поділля» (Вінниця) – «Буревісник – ШВСМ» (Чернігів) – 3:0 (25:19, 25:23, 25:21)

Отже, старт у цьогорічній Суперлізі для чернігівського «Буревісник – ШВСМ» є вкрай невдалим. Після восьми зіграних матчів наші волейболісти не набрали ще жодного залікового бала, йдучи на останньому місці в турнірній таблиці.

Свої наступні поєдинки «Буревісник» проведе 1 та 2 грудня. На власному майданчику чернігівці зіграють проти ще одного «невдахи» чемпіонату – дніпровського «Дніпра», в активі якого наразі лише 1 очко.

24085110_872292062943662_2018746724_o

Ще статті по темі

Back to top button