Спорт

Рекорд не допоміг «Педуніверситету»

Матчі передостаннього, 13-го, туру в жіночій волейбольній Суперлізі гравці чернігівського «Педуніверситет – ШВСМ» провели в Рівному, де зійшлися в очному протистоянні з місцевою «Регіною – МЕГУ – ОШВСМ». Обидві команди є сусідами у турнірній таблиці, а отже, і боротьба на майданчику очікувалася безкомпромісною.

У перший ігровий день більш націленими на перемогу були саме господині майданчика. Перший сет рівненські волейболістки провели доволі впевнено, перемігши чернігівок із рахунком 25:17. А ось уже друга партія була показовою, адже за кожен м’яч тривала напружена боротьба. І знову ж таки, в кінцівці партії фортуна була на боці «Регіни», що зуміла довести до перемоги – 25:23. Чернігівські студентки не змогли знайти аргументів і в наступній партії, яку також програли 25:18.

Матч наступного дня мав дати відповідь, чи зможуть дівчата з «Педуніверситету» знайти мотивацію в боротьбі з господинями майданчика. Проте перша партія була знову програна з доволі великим рахунком – 25:15. Проявити характер чернігівські волейболістки змогли вже в наступних двох сетах.

Друга партія, як і в попередній ігровий день, закінчилася з рахунком 25:23 і знову ж таки на користь господарів. Це певним чином розізлило студенток із Чернігова, і вже третя партія стала історичною, адже в ній взагалі був зафіксований рекорд нинішнього волейбольного чемпіонату серед жінок за сумою очок, набраних за одну партію – 68. Хоча і ця партія була занесена в актив рівненській «Регіні», яка дотисла на тай-брейку чернігівських волейболісток із рахунком 35:33.

Дві «сухі» поразки жодним чином не вплинули на турнірне становище чернігівського волейбольного клубу. За тур до завершення основного етапу чемпіонату в жіночій Суперлізі «Педуніверситет – ШВСМ» посідає 6 місце, маючи 22 очки у своєму активі.

Матчі останнього туру чернігівські волейболістки проведуть на власному майданчику, де 18 та 19 березня зустрінуться з «Галичанкою – ТНЕУ – ГАДЗ» з міста Тернопіль.

17273146_700598853446318_978335570_o

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button