Спорт

Родина силачів виборола п’ять нагород

У неділю, 26 листопада, в київському спорткомплексі «Atlant Gim» відбувся турнір з пауерліфтингу та окремих вправ «Незламна столиця». Представницький спортивний захід зібрав значну кількість силачів із багатьох куточків України.

Старанно готувався до нього і уродженець Чернігівщини Владислав Євченко, який зараз мешкає в столиці. Цього разу він виступав не сам, а разом із дружиною Варварою. Він був одночасно і партнером по команді, і тренером.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрульна поліція перевірила стан доріг у Чернігівській області

Сімейний дует силачів показав неймовірний результат: п’ять медалей. Причому три з них завоювала сильна представниця слабкої статі. У вправі станова тяга їй підкорилася вага 147,5 кілограма (норматив кандидата в майстри спорту), у жимі лежачи – 97,5 кілограма (норматив майстра спорту міжнародного класу), а строгому підйомі на біцепс – 55 кілограмів.

Владислав у присяді зі штангою взяв вагу 282,5 кілограма, у жимі лежачи – 172,5 кілограма, а в тязі йому підкорилася вага 305 кілограмів. У сумі наш земляк набирає 760 кг (підтверджує норматив майстра спорту), що приносить йому перемогу у ваговій категорії до 125 кілограмів.

Команда, за яку виступала родина Євченків, посіла третє командне місце.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Відділ культури, сім’ї, молоді та спорту Борзнянської міської ради, фото з родинного архіву Влада Євченка

Ще статті по темі

Back to top button