Спорт

Чернігівські футболістки перемогли гостей з Дніпра

Матч 14-го туру між ФК «Єдність» та «Злагодою-Дніпро-1» відбувся на місцевому стадіоні у с. Плиски. І найголовніше, що господарі поля подарували свято місцевій публіці, перемігши гостей з Дніпра — 3:0.

Можливо для багатьох такий рахунок став деякою несподіванкою, адже у першому колі ці команди розійшлися миром — 1:1. Та перебіг подій у першому таймі звітного матчу дав зрозуміти, що перемога вже не втече від підопічних Наталії Ігнатович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівки відвідають фінальний матч Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок 2017/2018

Доволі швидко рахунок в матчі був відкритий: на 9 хвилині після удару Валерії Постол м’яч від кіпера гостей влетів у ворота — 1:0. На куражі господарі побігли вперед. Наступний результативний епізод трапився вже на 16 хвилині, коли футболістки «Єдності» отримали шанс на пробиття одинадцятиметрового удару, який чітко реалізувала Валерія Постол. Всі сподівання гостей з Дніпра відіграти хоча б один мяч були марними. Натомість, на радість місцевій публіці, знову забили гравці ФК «Єдність». За п’ять хвилин до перерви третій гол у ворота «Злагоди» забила Анна Давиденко — 3:0.

Цей гол і залишився останнім у цьому матчі. В підсумку «Єдність» здобуває важливу перемогу і набравши 18 очок піднялась на п’яту сходинку турнірної таблиці. В активі «Злагоди-Дніпро-1» 15 набраних балів і сьома позиція у чемпіонаті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футболістки з Чернігівщини побилися на полі з «Пантерами»

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ + БОМБАРДИРИ

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ. ВИЩА ЛІГА 2017-2018 — 14 тур

28.04.2018 — с. Плиски — стадіон СК «Єдність» — 200 глядачів

ЄДНІСТЬ (Плиски) — ЗЛАГОДА-ДНІПРО-1 (Дніпро) — 3:0 (3:0)

ГОЛИ: Постол 16 пен, Давиденко 40 — Митрофанська автогол 9

ЄДНІСТЬ: Фомченко (Кислова 46) — Ольховська, Ілліна, Кравченко (Команда 46), Козуб К., Корнієвець (Шульженко 78), Давиденко, Мазурова, Яруш, Козуб Кр., Постол

Запасні: Марщак, Костенко, Петрушко, Горбач

Тренер: Наталія ІГНАТОВИЧ

ЗЛАГОДА-ДНІПРО-1: Митрофанська — Ковтун, Калягіна, Чорна, Яковенко, Підгорна, Немець, Пороходніченко (Сумарокова 72), Музика, Гриценко, Аслаханова

Запасні: Тараба, Щеглова, Литвин

Тренер: Олена КУДЗІЄВА

Арбітри: Зора К. (Київ) — Резнік А. (Київська обл.), Дмитренко А. (Вишневе) — Свинобой М. (Чернігівська обл.)

Спостерігач арбітражу: Стеценко В. (Запоріжжя)

ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Шульженко 83 — Калягіна 15, Музика 42

Джерело: Womensfootball

Ще статті по темі

Back to top button