Спорт

Сестри Пелешук із Ічнянщини підкорили черговий спортивний п’єдестал

Юлія і Антоніна Пелешук iз Рожнівки Ічнянської територіальної громади Прилуцького району підкорили черговий спортивний п’єдестал — чемпіонат України з боксу серед жінок до 22 років, повідомляє газета «Трудова Слава».

Тоня у своїй вазі посіла другу сходинку, Юля — третю.

Цьогорічний чемпіонат Украïни для сестер був другим у їхній дорослій кар’єрі: торiк обидві були бронзовими призерками, цього року Тоня піднялася сходинкою вище. Виступали у своїх вагових категоріях: Тоня — у вазі 52 кг, Юля — 48кг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юному ніжинцю присвоєно почесне спортивне звання

Змагання проходили y Tepнoпoлi наприкінці січня.

Вiд СК «Берег» на чемпіонат їздили три учасниці: Юля, Тоня Пелешук та Раїса Піскун, — розповів заслужений тренер України Олег Кравець. Усі вони є студентками Національного університету «Чернігівський колегіум» ім. Т. Шевченка, навчаються за індивідуальним графіком. Дівчата живуть і тренуються в Ічні.

Ще одна вихованка Олега Кравця із СК «Берег» чернігівка Раїса Піскун на дорослому чемпіонаті України боролася вперше і поступилася лише у фіналі,– виборовши срібну медаль.

Тренер виступами своїх вихованок задоволений. Він зазначив, що чемпіонат є відбірковим етапом до формування складу збірної України з жiночого боксу.

«Бути у збірній краïни — дуже почесно, а другим номером у команді ще й дуже вiдповiдально. Вони стають на заміну лідера на міжнародних змаганнях і представляють нашу країну на світовому та европейському рiвнях», — додав Олег Кравець.

Загалом, на чемпіонаті у Тернополі змагалося шістдесят боксерок.

Джерело: priluki.city

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button