Спорт

Стрільчиня Олена Костевич пірнала в океан і виграла етап кубка світу ЧL

Наша землячка успішно випробувала олімпійські об’єкти у ріо-де-жанейро. Олена виграла етап кубка світу у Бразилії у своїй коронній вправі стрільбі з пневматичного пістолету на 10 метрів. Чернігівка з самого початку захопила лідерство і не відпустила його до заключного пострілу. У фіналі вона здолала болгарку Бонєву, випередивши її на 4 очки.

kostevich2

Олена у коментарі «cheline.com.ua» поскаржилася на спеку, що нині стоїть у Ріо. Та й діставатися на стрільбище доводилося 1,5-2 години. Єдиною відрадою і прохолодним місцем був всесвітньо відомий пляж Копакабана, неподалік з яким мешкала чернігівка. «Прокидалися рано, тому встигали погуляти на пляжі, — говорить Олена. Стрільбище було реконструйоване та модернізоване, але повністю не готове. Було дуже спекотно, зала без кондиціонерів. Трибуни мають збільшити до 2,5 тисяч глядачів. Бризильці намагаються виправити усі проблеми. Місцеві привітні і підтримували нас у фіналі».

kostevich

Заключними репетиціями перед Олімпіадою стануть два червневі етапи кубка світу у Сан-Марино та Азердайджані. Олімпійські ігри пройдуть з 5 по 21 серпня.

kostevich3

Ще статті по темі

Back to top button