Спорт

Учасники АТО поміряються силами на чемпіонаті України з шахів та шашок (Афіша)

Північний міжрегіональний сектор у Чернігівській області Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції запрошує всіх охочих учасників АТО взяти участь у чемпіонаті України з шахів і шашок – 64 серед учасників бойових дій.

Чемпіонат України з шахів і шашок – 64 серед учасників бойових дій проводиться з метою подальшого розвитку шахів і шашок та їх популяризації в державі, підвищення спортивної майстерності, широкого залучення населення до занять фізичною культурою й спортом, організації змістовного відпочинку учасників бойових дій.

Захід буде проводитися в м. Чернігові з 8 по 9 квітня 2017 року в приміщенні комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 1 Чернігівської міської ради за адресою: вул. Захисників України, 3-Б (їхати з центрального та залізничного вокзалів маршрутним автобусом № 12 до зупинки «Школа № 27».

Початок змагань – 08.04.2017 року з 12-00.

До участі в чемпіонаті запрошуються всі охочі учасники бойових дій при наданні відповідних документів.

Витрати, пов’язані з відрядженням учасників, тренерів-представників (проїзд, харчування, добові в дорозі) несуть організації, що відряджають.

Фінансування витрат на нагородження переможців змагань (дипломи, медалі, кубки, сувеніри та призи), оплату роботи суддівської колегії та проживання всіх учасників змагань і суддів проводиться також за кошти меценатів і спонсорів.

Заявки, завірені печаткою лікаря та керівника організації, що відряджає, про допуск спортсмена до змагань подаються спортсменом або представником команди в день змагань з 10-00 до 11-45.

Спортсменам обов’язково необхідно мати при собі посвідчення учасника бойових дій.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном +380504452058 (Куценко Юрій Дмитрович)

турнір-з-шахів турнір-з-шахів-1

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Будут играть 100 килограммовыми фигурами?

Back to top button