Спорт

У Бобровицькій громаді відбувся турнір пам’яті Федора Шпига

8 жовтня в с. Кобижча відбувся турнір із футболу пам’яті Федора Шпига. У змаганнях взяли участь шість юнацьких команд із Бобровицької та Новобасанської громад, до складу яких увійшли діти 2012 року народження та молодші.

Під час відкриття турніру з вітальним словом до присутніх звернулися Олександр Каденко, член виконавчих комітетів Асоціації аматорського футболу України та Української асоціації футболу, член комісії УЄФА з масового футболу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Корюківській громаді стартує новий сезон «Шкільного бюджету участі-2024»

Команди були розділені на дві групи, після ігор по колу було визначено учасників ігор за призові місця. У грі за третє місце команда «Сокіл» с. Марківці перемогла команду «Джури» с. Новий Биків. У фінальній грі між командами з м.Бобровиця «ДЮСШ-1» упевнено перемогла «ДЮСШ-2».

Кращим воротарем турніру було визнано Даниїла Пилипенка з команди «Юність» с. Кобижча, кращим захисником – Євгена Замала («ДЮСШ-2»), кращим нападаючим – Олександра Куліша («Сокіл»), приз кращого гравця отримав Максим Шапошнік («ДЮСШ-1»).

Олександр Каденко вручив усім командам кубки, футбольну форму та м’ячі, а учасникам турніру – медалі та грамоти від Асоціації аматорського футболу України та Фонду Федора Шпига.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Сектор сім’ї, молоді та спорту міської ради

Ще статті по темі

Back to top button