Спорт

У Чернігові підняли Олімпійський прапор на честь зимової Олімпіади–2022 (Фото)

У п’ятницю, 4 лютого, в столиці Китайської Народної Республіки Пекіні розпочнуться XXIV зимові Олімпійські ігри–2022. З нагоди цієї знакової спортивної події сьогодні у Чернігові на льодовому майданчику на річці Стрижень відбулась Всеукраїнська церемонія «Свято олімпійського прапора» та урочисте підняття прапора Національного олімпійського комітету України.

Цей захід символізує підтримку чернігівців українських спортсменів, які представлятимуть країну та боротимуться за медалі на Олімпійських іграх.

 

Урочисто пронесли Український та Олімпійський прапори на честь відкриття зимової Олімпіади Ніна Лемеш та Олексій Тогочинський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівець Денис Доценко – чемпіон з таїландського боксу – Муей Тай серед дорослих

Нашу державу на цій Олімпіаді представлятимуть 45 спортсменів в 12 спортивних дисциплінах: біатлоні, бобслеї, гірськолижному спорті, лижному двоборстві, лижних гонках, санному спорті, скелетоні, сноубордингу, стрибках на лижах з трампліну, фігурному катанні, фристайлі та шорт-треку.

Приємним є те, що до складу Національної збірної України увійшли троє біатлоністів з Чернігівщини: Артем Прима, Артем Тищенко та Ірина Петренко.

Цього дня для всіх бажаючих відбулись змагання з хокею, кьорлінгу, шорт-треку, лижні гонки та змагання на влучність.

Нагадаємо, ХХІV зимові Олімпійські ігри триватимуть з 4 по 20 лютого та проходитимуть у місті Пекін (КНР).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Відділ інформаційного забезпечення
виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Ще статті по темі

Back to top button