Спорт

Ярмоленко цього сезону вже не зіграє

Мануель Пеллегріні на прес-конференції перед виїзним матчем із Крістал Пелес повідомив, що Андрій Ярмоленко не встигне відновитися від травми хрестоподібних зв’язок до літа і вже не допоможе Вест Гему цього сезону, повідомляє Footballhub.

«Андрій Ярмоленко, Вінстон Рід та Карлос Санчес не повернуться до кінця сезону. По Джеку Вілширу у мене є певні сумніви у тому, чи буде він готовий. Тож у нас є гравці, які точно не відновляться до літа. Мануель Лансіні можливо буде готовий до матчу з Фулгемом, принаймні сидітиме на лавці, якщо найближчими днями працюватиме з таким же завзяттям. І Фабіан Бальбуена має повернутися за пару тижнів».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярмоленко отримав травму і може пропустити від двох тижнів до півроку

Сам Андрій поспілкувався з клубною прес-службою і поділився тим, як футболіст психологічно переживає події, які сталися у матчі, або ж тривалу паузу, пов’язану з травмою.

«Іноді ти сидиш вдома і думаєш, чому ж ти так погано зіграв? Кожен говорить про цей матч і мені в такій ситуації дуже допомагає підтримка родини і друзів. Але ще важче взагалі не грати, бути поза футболом. Якщо ж це сталося, ти маєш сконцентруватися на відновленні. Мене підтримує родина, партнери і працівники клубу. Тут, у Вест Гемі, ми – одна велика родина і це мене дуже тішить».

 

Ще статті по темі

Back to top button