Спорт

У Чернігові відбувся обласний чемпіонат з пожежно-прикладного спорту пам’яті Віктора Кубрака

03 травня на спортивно-оздоровчому комплексі Управління ДСНС України у Чернігівській області пройшов обласний чемпіонат з пожежно-прикладного спорту серед юнаків. Змагання присвячені пам’яті нашого земляка, кавалера ордена Червоної Зірки, пожежного Віктора Кубрака, який у 19-річному віці загинув при виконанні службових обов’язків. Метою змагань є популяризації професії рятувальника. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Яна Штупун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Еліта українського біатлону зібралася у Чернігові

Поборотися за головний приз чемпіонату прибули 8 збірних команд юних спортсменів-пожежників – переможці районних змагань. Під час урочистого відкриття до всіх присутніх з вітальним словом звернулась директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Ніна Лемеш та побажала учасникам змагань успіхів і заслужених перемог. Команди змагались у підйомі по штурмовій драбині на учбову башту та штурмовій естафеті.

59479810_862311467458248_7581735308966756352_n

За підсумками змагань перехідний кубок Віктора Кубрака виборола команда з м. Чернігів. Друге і третє місця посіли збірні команди Ніжинського та Сосницького районів. Переможці отримали медалі, грамоти та цінні подарунки.

Ще статті по темі

Back to top button