Спорт

У Чернігові відбувся перший Кубок обласної асоціації з аматорського футболу серед чоловічих команд

У Чернігові на стадіоні «Юність» уперше відбувалися змагання з аматорського футболу у форматі «8х8» серед чоловічих команд.

Про це повідомляє Чернігівська обласна асоціація футболу.

Охочих було значно більше, однак формат перших змагань зміг прийняти лише 12 колективів, які були розділені на три зони по чотири команди. Аби позмагатися за нагороди першого Кубка ЧОАФ із футболу 8х8, прибули колективи з Малої Загорівки, Борзнянщини, Сосниці, Носівської громади, Куликівки, Городнянщини, Ніжина, Киїнки Чернігівського району та Чернігова.

Обласний центр представляли дві команди «Ниви», ветерани «Десни», «Антей», «Кера» та команда «Прокуратура».

За результатами останнього поєдинку гравці СК «Сосниця» довели свою перевагу в класі над «Керою», забивши п’ять переможних м’ячів чернігівцям. Це допомогло команді здобути впевнену перемогу.

Другими фінішували гравці «Української Вольниці», а третіми завершили змагання гравці «Кери», які весь турнір зіграли у футболках із фото їхнього гравця Дмитра Олійника, який днями загинув, захищаючи Україну від російської агресії.

Гравці команд-призерів отримали медалі та кубки. Всі команди, які брали участь у змаганнях, отримали ігрові м’ячі від ЧОАФ. Відзнаку отримали і кращі гравці турніру.

Наступним турніром в обласних змаганнях стане Кубок області.

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button