Спорт

У Чернігові визначили володаря Кубку з футболу «Зимова іскра»

Запеклою та гострою виявилася боротьба у фіналі відкритого обласного Кубку з футболу «Зимова іскра», який відбувся 28 листопада на стадіоні «Чернігів-Арена».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Воїни виборювали звання найкращого з мініфутболу (Фото)

Цього року в змаганнях за Кубок взяли участь 16 команд. До фіналу пробилися команди ФК «Україна», яка в 1/8 перемогла ФК «Олишевка» з рахунком 4:0, в 1/4 фіналу команду «Авангард» (Мена) 7:1 у полуфіналі «Динамо» 6:1. Другим фіналістом став ковалівський «Спиртовик», який в 1/8 переміг «Трудові резерви» 3:1, в 1/4  команду «Ураган» 4:0, а в 1/2 команду «Кайт» 5:2.

Фінал видався дуже напруженим і видовищним. Першим рахунок відкрив «Спиртотвик», але на початку другого тайму «Україна» зрівняла рахунок. Основний час гри так і не виявив переможця. Все вирішилось в післяматчевих пенальті. Тут влучнішими виявилися футболісти ФК «Україна» – 4:3.

Переможців та кращих гравців команд нагородив голова ЧОО ВФСТ «Україна» Андрій Кужельний.

Слід зазначити, що дев’ять років тому ЧОО ВФСТ «Україна» започаткувала в області чемпіонат «Зимова іскра», а потім і Кубок, який в цьому році пройшов вже увосьме, а незабаром в обласному центру стартує черговий чемпіонат «Зимова іскра».

Автор та фото — Volodymyr Koval

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button